Activiteiten

Zeilen naar de onbewoonde eilanden buiten Bonaire

Bonaire Vakantiereizen

Zeilen naar de onbewoonde eilanden buiten Bonaire

Bonaire, een prachtig eiland in het Caribisch gebied, heeft veel te bieden aan liefhebbers van zon, zee en avontuur. Echter, voor degenen die op zoek zijn naar een unieke ervaring, biedt Bonaire ook de mogelijkheid om te zeilen naar de onbewoonde eilanden buiten de kust. Deze eilanden, zoals Klein Bonaire, Klein Curaçao en Tortuga, beloven een buitengewoon avontuur in een paradijselijke omgeving.

Klein Bonaire, het kleine zusje van het hoofdeiland, is een must-see bestemming voor elke Bonaire-bezoeker. Met slechts 6 km² aan landoppervlak biedt dit ongerepte eiland een prachtige omgeving met ongerepte stranden, helderblauw water en een overvloed aan maritiem leven. De beste manier om dit eiland te bereiken is via een zeiltocht met een van de lokale zeilcharters. Terwijl je over het Caribische water vaart, kun je genieten van het kalme briesje en het prachtige uitzicht op zee. Eenmaal aangekomen op Klein Bonaire, kun je jezelf onderdompelen in de turquoise wateren, snorkelen tussen kleurrijke koralen en vissen bewonderen in hun natuurlijke habitat.

Een ander avontuurlijk eiland dat zeilers niet mogen missen is Klein Curaçao. Gelegen op ongeveer 25 kilometer ten zuidoosten van Curaçao, is dit kleine eiland een verbluffende oase van witte zandstranden, kristalhelder water en een rustige sfeer. Een zeiltocht naar Klein Curaçao is een belevenis op zich, waarbij je kunt genieten van de adrenaline van het varen over de open zee. Eenmaal aangekomen op het eiland, kun je ontspannen op het strand, zwemmen met schildpadden, snorkelen door prachtige koraalriffen en zelfs een bezoek brengen aan de iconische vuurtoren van het eiland.

Als je nog verder wilt avonturieren, is het eiland Tortuga een geweldige bestemming om te ontdekken. Tortuga, gelegen op ongeveer 120 kilometer ten zuidwesten van Bonaire, is een onbewoond eiland dat bekend staat om zijn wilde schoonheid en afgelegen stranden. Zeilen naar Tortuga is een echte expeditie – je zult kilometerslang open water oversteken en jezelf volledig onderdompelen in een afgelegen en ongerepte omgeving. Eenmaal aangekomen op Tortuga, kun je genieten van de eenzaamheid van het eiland, wandelen door ongerepte bossen, zwemmen in afgelegen baaien en genieten van een picknick op het strand.

Zeilen naar de onbewoonde eilanden buiten Bonaire biedt een unieke kans om de prachtige natuur en het avontuurlijke karakter van de Caribische zee te ervaren. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, deze eilanden bieden voor ieder wat wils. Dus laat de wind je meevoeren en geniet van een zeiltocht vol onvergetelijke ervaringen in deze betoverende paradijsjes buiten Bonaire.

Bonaire